HELP needed!

General discussion about PLUC and Linux in Pakistan.
kitz
Cadet
Posts: 5
Joined: Wed Jun 23, 2004 10:09 pm
Location: Karachi
Contact:

HELP needed!

Postby kitz » Wed Jun 23, 2004 10:18 pm

hi,

i've been trying to post a reply for a while now but whenever i click on the post reply link it takes me back to the forum list page instead of the post reply form... could anyone help me on this please?

hameedkhan
Havaldaar
Posts: 141
Joined: Wed Apr 07, 2004 12:58 am
Location: Karachi, Pakistan

Postby hameedkhan » Thu Jun 24, 2004 1:27 am

Hi, kitz!
its probably the problem with your browser. the post reply link is working fine for me and for all others too. what browser you are using. i am using Konqueror on kde.

Thanks,
Hameed Khan.
Thanks,
Hameed U. Khan
Linux User #: 354374

kitz
Cadet
Posts: 5
Joined: Wed Jun 23, 2004 10:09 pm
Location: Karachi
Contact:

Postby kitz » Thu Jun 24, 2004 10:29 pm

it worked for this thread but didnt work for the other i tried to reply to yesterday.... m on Firefox (win2k)

xahid
Havaldaar
Posts: 129
Joined: Mon Dec 29, 2003 1:45 pm
Location: Dream Land
Contact:

Postby xahid » Sun Jun 27, 2004 7:36 pm

What Ver. of FireFox ? im using FireFox V9.0, !
& it works fine for me!
What ISP you're using ? might be coz of stupid Transparent Proxy ?

kitz
Cadet
Posts: 5
Joined: Wed Jun 23, 2004 10:09 pm
Location: Karachi
Contact:

Postby kitz » Mon Jun 28, 2004 10:10 pm

m using the same version of firefox, the problem persists for that particular thread.. i can reply to the other threads ....

barlas
Naib Subedar
Posts: 315
Joined: Mon Jun 30, 2003 11:07 am
Location: Lahore, Pakistan
Contact:

Postby barlas » Wed Jun 30, 2004 5:54 pm

Asalaam-u-ALikum kitz!

What particular thread? can you give the link? are you trying to reply to locked thread? just give the link, it will be easy to understand your problem then

Barlas
Aqeel Zafar


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests