Enjoy !

General discussion about PLUC and Linux in Pakistan.

Enjoy !

Postby mahin » Sun Sep 21, 2003 9:34 pm

mahin
Major
 
Posts: 605
Joined: Wed Aug 07, 2002 8:00 pm
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php/LinuxPakistanKarachi
Location: Karachi

Postby fawad » Mon Sep 22, 2003 9:01 am

I happen to have gotten this CD at work (what with our company being Microsoft Certified Partners and all). Haven't had a chance to look at the contents. Gotta be interesting.
fawad
Site Admin
 
Posts: 918
Joined: Wed Aug 07, 2002 8:00 pm
ICQ: 17672437
Website: http://www.fawad.net
WLM: fawadhalim@hotmail.com
Yahoo Messenger: fawad2048
AOL: fawadhalim
Location: Addison, IL

Re:

Postby LinuxFreaK » Mon Sep 22, 2003 9:04 am

Dear All PLUCian's
Salam,

I think Micorsoft will send their Demo Copy at our Company Insahallah. and its really intersting for Newbies or So Called Windows Users.

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

Postby spawnisalive » Mon Sep 22, 2003 6:58 pm

Sallam ppl,
i don't know which is giving me more pleasure the shahi tukra i am eating or the link mahin gave in this thread .............. sir i tried EnGrade in office here is the list of problum i faced and what i did abt it or atleast tried.

1) Got hold of old 133 Mhz, 32 MB ram, 10 GB HD and 3Com isa lan card ..... now problums Engrade did't recognise the lan card.
2)Same machine change lancard to Realtec 8139C pci card that did't work too .......... so i got hold of anothere machine.
3)Now P3 realtec card 256MB ram 1.3 GHz ..............all is well life is so sweet i am configuring through browser here what i did assign "linux" as computer name "evolin" as domain "192.168.0.70" as IP, "192.168.0.70" as gate way, "192.168.0.70" as primary DNS and sec DNS, "192.168.10.0" and "192.168.0.0" in trusted clients ........ i hit the reboot button i see server rebooting but my browser is stuck at the same page according to manual it should have shown the login page to confirm sucessfull reboot now i can't find server i try to ping server but noreply i think some how i mess up the server ip.

Need ur help plz and can i return u cd's tomm plz.

Bye
spawnisalive
Lance Naik
 
Posts: 30
Joined: Tue Sep 16, 2003 8:21 pm
WLM: salman4444@hotmail.com
Yahoo Messenger: spawnisalive@yahoo.com
Location: Karachi


Return to “%s” General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron