GUI IN MANDRAKE?

Discussion regarding the installation and configuration of Linux distributions.

GUI IN MANDRAKE?

Postby alig » Wed Jun 04, 2003 6:15 pm

i finally installed mandrake. i installed all the GUI, kde, gnome and others. yet when i start it it comes in text mode. what do i do to get it in the mode where i get to chose which GUI to use and it askes me for my username and pass like Xp?

Ali
alig
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Sat Aug 03, 2002 12:25 pm
WLM: alig_1987@hotmail.com

for mandrake command i is xfdrake

Postby farhanksa » Thu Jun 05, 2003 5:31 pm

salam
for mandrake i had used the comand xfdrake or XfDrake
pls verify it by usnig the command help by wyping x then tab.
good luck
farhanksa
Subedar
 
Posts: 359
Joined: Sun Nov 03, 2002 6:40 am
ICQ: 116765501
WLM: farhan12@msn.com
Yahoo Messenger: commdsl@yahoo.com
Location: Lahore


Return to “%s” Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron