Page 1 of 1

problem running internet (beaconet)

Posted: Fri Sep 06, 2002 12:29 pm
by sakbar
aoa,

i have usr 56k ext modem, configured it.
now i updated my kppp with required fields for my isp Beaconet as per support

i can connect easily but my internet browser & mail is not running

any idea ?? anyone using beaconet ?? plz advise

regards,
SHAKEEL

Posted: Sat Sep 07, 2002 1:50 pm
by mrkkhattak
did u check proxy .... give it a try if u haven't checked it through proxy ..

Posted: Sat Sep 07, 2002 2:12 pm
by sakbar
well, they proxy is transparent ..

do i need to enter the dns servers setting in resolv.conf or in my isp setup area in kppp ??

-SHAKEEL

Posted: Sat Sep 07, 2002 2:13 pm
by sakbar
mrkkhattak wrote:did u check proxy .... give it a try if u haven't checked it through proxy ..



well, they proxy is transparent ..

do i need to enter the dns servers setting in resolv.conf or in my isp setup area in kppp ??

-SHAKEEL

Posted: Tue Sep 10, 2002 6:25 am
by newbie
i used beoconnet ontime and i remmeber that we have to first go on the site of beaconnet and made our username and password then we can browse any site untill then we can only browse beaconnet site.

did you chacked it on windows.if it is working fine in windows then better to dial through any other tool like wvdial.

but whenever i make a account in kppp i dont need to made any special settings just enter phone number and ISPname and works fine.

Posted: Wed Sep 11, 2002 12:44 am
by sakbar
AoA

well thanx a lot, i made some mistakes in seeting up firewalls on my machine, anyway now the connection is running fine.

-SHAKEEL