Installation Problem.......

Discussion regarding the installation and configuration of Linux distributions.

Installation Problem.......

Postby zaigham_tt » Tue Apr 24, 2007 10:43 pm

Dear Brothers,


I have bought 5 to 6 Compaq Machine P-III EN pro series and P-IV Evo D510 SFF both Desktop machines for my Office. But Problem is there when i m trying to install any destro It Gives me a Error That.

If u r running UNIX u have to Upgrade ur BIOS.............. :oops:


WHat can i do for. plz help me ASAP i m in trouble. Thanx
zaigham_tt
Havaldaar
 
Posts: 142
Joined: Fri Sep 22, 2006 8:33 pm
Website: http://www.programming-world.4t.com

Re: Installation Problem.......

Postby kbukhari » Wed Apr 25, 2007 10:29 am

zaigham_tt wrote:Dear Brothers,


I have bought 5 to 6 Compaq Machine P-III EN pro series and P-IV Evo D510 SFF both Desktop machines for my Office. But Problem is there when i m trying to install any destro It Gives me a Error That.

If u r running UNIX u have to Upgrade ur BIOS.............. :oops:


WHat can i do for. plz help me ASAP i m in trouble. Thanx


Goto hp.com
--
Syed Kashif Ali Bukhari
+92-345-8444420
http://sysadminsline.com
http://kashifbukhari.com
kbukhari
Major General
 
Posts: 1222
Joined: Sat Dec 31, 2005 12:29 am
Website: http://kashifbukhari.com
Location: Lahore

Postby zaigham_tt » Mon May 07, 2007 9:11 pm

I could not find anything about it. :cry:
zaigham_tt
Havaldaar
 
Posts: 142
Joined: Fri Sep 22, 2006 8:33 pm
Website: http://www.programming-world.4t.com

Re:

Postby LinuxFreaK » Tue May 08, 2007 7:40 am

Dear zaigham_tt,
Salam,

zaigham_tt wrote:I could not find anything about it. :cry:


FYI, http://h18023.www1.hp.com/support/files ... mtabl.html

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

Postby CyberFreak » Mon Jun 11, 2007 11:48 pm

if you r using branded matchines then upgrade a bios is not a simple and easy task bios in chip solded not in a jacket slots :x
CyberFreak
Havaldaar
 
Posts: 116
Joined: Mon Aug 01, 2005 12:20 am
Yahoo Messenger: tariq8862000@yahoo.com
Location: Karachi


Return to “%s” Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron