Fedora Core 4 Problem

Discussion regarding the installation and configuration of Linux distributions.

Fedora Core 4 Problem

Postby muhammadali » Fri May 25, 2007 3:39 pm

AOA All,

I have installed FC4 on my machine with Windows Dual Boot. FC4 runs first time without any problem but when i restart the machine with FC4. It will stuck at loading time and giving that "Starting HAL Deomen".

If some one told me the solution i will be thankful to him.

Regards
Ali
Voice: 923216533221
Email: rmuhammadali26@gmail.com
Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Postby lambda » Fri May 25, 2007 3:48 pm

can you boot up in single-user mode? does that work?
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore

Fedora Core 4 Problem

Postby muhammadali » Mon May 28, 2007 1:42 pm

Its giving me the same problem.
I have allready installed it again but the same problem exist.

Regards
Ali

Voice: 923216533221

Email: rmuhammadali26@gmail.com

Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Re:

Postby LinuxFreaK » Tue May 29, 2007 12:37 pm

Dear muhammadali,
Salam,

Can you please let us know what Hardware you are using ?

FYI, http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=30182

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

Postby muhammadali » Thu May 31, 2007 2:22 pm

AOA linuxFreak,

I am using FC4 x86 Architecture.

Motherboard: D101GGc
CPU: 2.13GHz Intel
RAM: 256 Kingston
HDD: 40GB SATA HDD


Regards
Ali

Voice: 923216533221

Email: rmuhammadali26@gmail.com

Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Re:

Postby LinuxFreaK » Fri Jun 01, 2007 9:16 am

Dear muhammadali,
Salam,

Did you read the link which i have given you in my last reply ?

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

Postby muhammadali » Fri Jun 01, 2007 11:24 am

AOA linuxfreak,

yes, i have allready read this link
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=30182

and check the xorg.conf file configuration, there is not any difference. but still the HAL Deamon creating problem.


Regards
Ali

Voice: 923216533221

Email: rmuhammadali26@gmail.com

Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Postby muhammadali » Thu Jun 07, 2007 10:37 am

AOA,
Any body help me to solve this problem.

Regards
Ali

Voice: 923216533221

Email: rmuhammadali26@gmail.com

Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Postby CyberFreak » Fri Jun 08, 2007 1:39 am

boot with cd and try to boot with rescu mode
CyberFreak
Havaldaar
 
Posts: 116
Joined: Mon Aug 01, 2005 12:20 am
Yahoo Messenger: tariq8862000@yahoo.com
Location: Karachi

Postby muhammadali » Fri Jun 08, 2007 10:49 am

AOA,
I have allready check the rescue mode it is working, but i dont know the exect changes required to run HAL Daemon.
If you know help me.


Regards
Ali

Voice: 923216533221

Email: rmuhammadali26@gmail.com

Web: www.tsbaseline.com
muhammadali
Cadet
 
Posts: 12
Joined: Wed Dec 21, 2005 11:57 pm
Website: http://www.techsource.pk
WLM: rmuhammadali@hotmail.com
Yahoo Messenger: visualroots@yahoo.com
Location: Faisalabad - Pakistan

Postby lambda » Fri Jun 08, 2007 11:02 am

upgrade to fc6 or fc7. you'll find that whatever bug you're running into is probably fixed.
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore


Return to “%s” Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron