Migrate from http to https

Taking care of your Linux box.

Migrate from http to https

Postby mejam » Tue Jan 20, 2009 9:21 pm

Dear All, I am running a website for local use...it was running under http..now i have ssl support in my appache...ssl is working fine...i have tested it...please tell me how to migrate my existing sites over https....
Regards
Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Re: Migrate from http to https

Postby LinuxFreaK » Wed Jan 21, 2009 11:13 am

Dear mejam,
Salam,

mejam wrote:Dear All, I am running a website for local use...it was running under http..now i have ssl support in my appache...ssl is working fine...i have tested it...please tell me how to migrate my existing sites over https....


Define SSL Virtual Host.

FYI, http://www.linuxquestions.org/questions ... oo-125361/

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

Postby mejam » Wed Jan 21, 2009 12:03 pm

I have read the link and i have already done that is explained there...but still some sites are not working under https but some sites do...any help further...?
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Postby lambda » Wed Jan 21, 2009 10:58 pm

post your configuration somewhere, and post the link to it here.
Watch out for the Manners Taliban!
Isn't it amazing how so many people can type "linuxpakistan.net" into their browsers but not "google.com"?
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore

Postby mejam » Thu Jan 22, 2009 11:00 am

Dear lambda please read above...i have said that i am running this site locally...and what configurations do i post here....?my server is on UBUNTU and i am using apache2.2.8...Please tell me what configurations you want me to post....?
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Postby lambda » Thu Jan 22, 2009 1:18 pm

i have said that i am running this site locally
why do you think that makes a difference? you have to configure it either way.
what configurations do i post here
none. you post your configuration elsewhere, and post the link to it here.

you have to show us your apache configuration files for your sites to get help for apache-related problems.
Watch out for the Manners Taliban!
Isn't it amazing how so many people can type "linuxpakistan.net" into their browsers but not "google.com"?
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore

Postby mejam » Thu Jan 22, 2009 2:00 pm

http://61.5.139.8
https://61.5.139.8
http://61.5.139.8/info.php
https://61.5.139.8/info.php

You can check apache from here...and here is where i am having the problem..

Try this
http://61.5.139.8/redmine
it will work..but when u try

https://61.5.139.8/redmine

see what you get and thats what i want to fix.
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Postby lambda » Thu Jan 22, 2009 6:10 pm

would you call a doctor on the phone and say "i cut myself accidentally and it's not healing", and then refuse to visit the doctor in person to get help?

you've made changes to your apache config files to enable ssl. clearly something isn't working the way you want. do you want us to guess what's wrong, or do you want us to diagnose the problem?

because, you know, we could sit here guessing all day long and still not help you solve your problem. i'll start off with my first guess: you're running the wrong linux distribution.

we don't need your description of the problem; we have that. we need to inspect the files to figure out the actual cause.
Watch out for the Manners Taliban!
Isn't it amazing how so many people can type "linuxpakistan.net" into their browsers but not "google.com"?
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore

Postby mejam » Thu Jan 22, 2009 6:38 pm

This is the file where i have created virtual hosts

https://61.5.139.8/000-default

and this is my apache's conf file

https://61.5.139.8/apache2.conf

hope it helps you to guide me[/img][/list][/quote]
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Postby mejam » Thu Jan 22, 2009 6:54 pm

https://61.5.139.8/ssl

this is my vhost configuration file for ssl
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore

Postby lambda » Thu Jan 22, 2009 7:45 pm

you don't have
RailsBaseURI /redmine
RailsBaseURI /subway
RailsBaseURI /rami
in your ssl virtualhost. have you tried putting them there?
Watch out for the Manners Taliban!
Isn't it amazing how so many people can type "linuxpakistan.net" into their browsers but not "google.com"?
lambda
Major General
 
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Website: http://www.hungry.com/~fn/
Location: Lahore

Postby mejam » Thu Jan 22, 2009 7:54 pm

Thanks alot lambda....i was missing it...now it is working buddy...bundle of thanks....
Regards

Abdulrehman
mejam
Havaldaar
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 18, 2008 12:30 pm
WLM: bmw1000cc@hotmail.com
Yahoo Messenger: vagabond_aw@yahoo.com
Location: Lahore


Return to “%s” Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron