Bonding 2 ADSL Broadband Lines

Taking care of your Linux box.
asaddotcom
Company Havaldaar Major
Posts: 195
Joined: Fri Feb 04, 2005 7:21 pm
Location: Lahore, PK
Contact:

Bonding 2 ADSL Broadband Lines

Postby asaddotcom » Thu May 06, 2010 6:07 pm

Dear Freaks, I’ve heard that it may somehow be possible to combine two broadband lines, thus creating double the connection speed. Is this really true?

Is this a feasible way to get the desirable connection speed that most providers claim but never deliver?

Note: I need adsl bonding... not load balancing because i allready have Tp-Link load blancing router... so Please tell me how to bonding 2 ADSL in Mikrotik RouterOS ?? Complete guide with step by step.

regards
Asad
Thanking You...

ครค๔
|

lambda
Major General
Posts: 3452
Joined: Tue May 27, 2003 7:04 pm
Location: Lahore
Contact:

Postby lambda » Fri May 07, 2010 8:24 pm

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Interface/Bonding

why can't you read the manual for the software you use? i googled for mikrotik routeros, clicked on the manual link, and then clicked on the bonding link.
Watch out for the !
Isn't it amazing how so many people can type "linuxpakistan.net" into their browsers but not "google.com"?

mudasir
Captain
Posts: 565
Joined: Tue Oct 17, 2006 5:23 am
Location: Dubai
Contact:

Postby mudasir » Wed May 12, 2010 2:18 pm

Kind Regards
Mudasir Mirza (RHCE)
(+971)55-1045754
http://www.crystalnetworks.org
http://www.diglinux.com


Return to “Administration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest