mrtg config

General discussion about PLUC and Linux in Pakistan.

mrtg config

Postby rajkumar_sanapal » Sun May 07, 2006 10:52 am

Hi
I was configured mrtg ,but aftor running mrtg ,it's mrtg graph shows(blank graph) zero input and output bit's, so i don't know where to do changes plz
help me
rajkumar_sanapal
Cadet
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 05, 2005 5:46 pm

Re: mrtg config

Postby syedali999 » Sun May 07, 2006 8:59 pm

rajkumar_sanapal wrote:Hi
I was configured mrtg ,but aftor running mrtg ,it's mrtg graph shows(blank graph) zero input and output bit's, so i don't know where to do changes plz
help me


did u play with cron file? i believe you'd configured mrtg but forget to run it repeatidly.
crontab -e might be the solution!
Thanks,
Regards


S. Asad Ali Rizvi
===================
Nomado Telecom
http://www.nomado.eu
alex[NoSpam]@nomado.eu
====================
LPI ID: LPI000102069
My blogs:
http://crea8ivefood.blogspot.com
http://actuarialsciencestudies.blogspot.com
syedali999
Battalion Havaldaar Major
 
Posts: 252
Joined: Sun May 29, 2005 1:45 am
Website: http://www.wol.net.pk
WLM: alirizvi@khi.wol.net.pk
Location: Karachi


Return to “%s” General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron