filtering bridge

Taking care of your Linux box.

filtering bridge

Postby venky145 » Tue May 19, 2009 5:38 pm

hi

i need filtering bridge script. In my office all clients are accessing internet directly to Router. Now i want to install one bridge that can filter all the packets and i can block or allow particular ports. I need script for that.
venky145
Havaldaar
 
Posts: 118
Joined: Thu Jan 13, 2005 2:35 pm
WLM: ranga72
Yahoo Messenger: venky145
Location: qatar

Re: filtering bridge

Postby LinuxFreaK » Thu May 21, 2009 8:14 am

Dear venky145,
Salam,

venky145 wrote:i need filtering bridge script. In my office all clients are accessing internet directly to Router. Now i want to install one bridge that can filter all the packets and i can block or allow particular ports. I need script for that.


Why do not you install Linux machine and use it as client gateway and setup your router only to accept traffic from gateway ip address and allow/block users on gateway.

Best Regards.
Farrukh Ahmed
LinuxFreaK
Site Admin
 
Posts: 5132
Joined: Fri May 02, 2003 10:24 am
ICQ: 82075802
Website: http://www.linuxpakistan.net/wiki/index.php?pagename=LinuxFreak
WLM: f4fahmed@hotmail.com
Yahoo Messenger: f4fahmed@yahoo.com
AOL: linuxpakistan@aol.com
Location: Karachi

bridge

Postby venky145 » Fri May 22, 2009 6:39 pm

hi

any one can give me script for this.
venky145
Havaldaar
 
Posts: 118
Joined: Thu Jan 13, 2005 2:35 pm
WLM: ranga72
Yahoo Messenger: venky145
Location: qatar


Return to “%s” Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron